Herriemaker

Linking Pin

Sparringpartner

Social Media

Online en offline

Organisator

B2B

B2C

Netwerk

Mascha geeft geïnteresseerde met kennis, creativiteit en ervaringen nieuwe inzichten mee over ontwikkelingen vanuit de markt en daarmee mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en te profileren.

Ik ben een herriemaker, linking pin en sparringpartner voor het nationale en internationale bedrijfsleven. Ik verbind mensen met elkaar om verder te gaan met ondernemen, ik geef ze inspiratie, ideeën en een netwerk om hun expertise te etaleren. Mijn passie is ‘verbinden’ en ‘herrie maken’ op een inspirerende en enthousiaste wijze. Ik hou me bezig met social media, online en offline exposure, de organisatie van events en bijeenkomsten en netwerken. Ik ben creatief en vertaal nieuwe trends, ontwikkelingen en ideeën in opvallende acties. Andere te zien groeien en elkaar versterken, daar krijg ik energie van. Ondernemers op de hoogte brengen van ontwikkelingen, nieuwe kansen en kennis delen dat ben ik.

Mascha’s kernwaarden:
Samenwerken aan de groei van uw bedrijf.
Het bouwen van een community en gezien worden.
Het verzamelen en delen van interessante content.
Focus op de juiste doelgroep.

Mascha’s kernkwaliteiten:
Samenwerken.
Zichtbaarheid van het bedrijf verbeteren bij de juiste doelgroep.
Content creëren met een toegevoegde waarde.
Persoonlijk contact.