Stichting Businessclub voor Ambulance Wens is speciaal voor MKB+ bedrijven. Netwerken, nieuwe zakenrelaties ontmoeten en te gast zijn op mooie bedrijven.

Tijdens zo’n bijeenkomst treft u de beslissers uit het bedrijfsleven afkomstig uit de regio Zuid West Nederland (Zeeland, Brabant en Zuid-Holland Zuid).

Als Businessclub komen wij zo’n 6 keer per jaar bij elkaar, steeds een laatste donderdag van de maand van 17.00 uur tot 19.30 uur en op wisselende interessante locaties.

Een deelnemer heeft de gelegenheid om als gastheer op te treden op een van de bijeenkomsten en kan zo zijn bedrijf presenteren.

Onder het genot van een hapje en drankje kunt u het gastbedrijf leren kennen, zaken doen, genieten van een mooie bijeenkomst en dat alles met als doel het ondersteunen van Stichting Ambulance Wens Nederland.

Wilt u meer weten over de Businessclub of wilt u zich aanmelden? Kijk dan op de website van Businessclub voor Ambulance Wens.

Netwerken, nieuwe zakenrelaties ontmoeten, te gast zijn bij mooie bedrijven in de regio Zuid West Nederland en dat alles met het ondersteunen van Stichting Ambulance Wens. 

Wij ondersteunen Stichting Ambulance Wens

Elke dag verzorgen zij 5 wensen

Met 6 ambulances en ruim 200 (medische) vrijwilligers

Wordt lid van de Businessclub en help mee

Om nóg meer wensen mogelijk te maken!

Effectief netwerken (mkb+)

Groot bereik

Gedeeltelijke branche exclusiviteit

Businessclub voor Ambulance Wens

Eigen bedrijfspagina op de website

Aandacht op social media

Het belangrijkste: U steunt een mooi doel!

Stichting Ambulance Wens Nederland